Pagina's

18 mrt 2012

Lief Dagboek,


Mijn dagboek kalk ik altijd vol met nutteloze informatie. Kijk maar mee. Deze dingen heb ik deze week meegemaakt:
  •  Bij de bieb heel vreemd aangekeken worden toen ik naar mijn gereserveerde Sex and the City-dvd vroeg. “Kunt u dat nog even herhalen? Se-… in the City?”. Kennelijk zijn er nog steeds achtergestelde vrouwen die denken dat de beste show aller tijden porno is. Dat is toch ongehoord?
  • Na één zin te op normaal volume hebben uitgewisseld met mijn reisgenootje een hele kwade blik krijgen van de vrouw tegenover me. De trein was nog niet eens aan het rijden, maar ja, stiltecoupé is dus ook echt stiltecoupé.
  •  Op dezelfde dag in een niet-stiltecoupé door een bejaarde, die heel geconcentreerd een vergeeld boekje aan het lezen was, op mijn stemvolume gewezen. “Anders beweegt u zich even naar de stiltecoupé”, wilde ik nog opperen. Toch maar niet gedaan. “Oh”, piepte ik zacht in plaats daarvan, “sorry”.
  • Héél lang over een héle mooie tas getwijfeld, maar ik heb hem toch alleen achtergelaten. En ja, nu dus spijt, want die schat bevindt zich hier drie uur rijden (met de trein ja) vandaan.
  • Versierd worden door een zestienjarige met bijbehorend puistenprobleem. Dat heeft dus verder geen toelichting nodig.
Door de leuke blog Younique kwam ik overigens op dit idee deze blogpost te maken.
    Nou, dát was me het weekje wel! Jullie nog bijzondere, grappige of leuke dingen meegemaakt?

    16 opmerkingen:

    1. Hahaaaaaa! Ik heb gedurende mijn basisschooltijd een dagboek bijgehouden. Hi-la-risch! Het staat volgekalkt met onzin over 'knappe celebzzz' (Orlando Bloom..) en over mijn liefdesproblemen. Ja hoor, wat een problemen. Dat mijn crush een ander meisje plaagde (betekende dus dat hij verliefd op haar was). Wat een drama's, haha..

      BeantwoordenVerwijderen
    2. haha zo leuk om te lezen! Ik ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt? liefss

      BeantwoordenVerwijderen
    3. Haha lekker dan. Had je die tas nou maar gekocht!

      BeantwoordenVerwijderen
    4. Dat van die tas is erg herkenbaar! Balen dus dat je hem niet hebt gekocht...

      BeantwoordenVerwijderen
    5. Haha super grappig, vooral dat van de bieb :')

      BeantwoordenVerwijderen
      Reacties
      1. Hihi super leuk! Lijkt wel een beetje op mijn ''Things that made my week...'' :-)

        Verwijderen
    6. hahaha, superleuk om te lezen! :)

      BeantwoordenVerwijderen
    7. Haha super leuk om te lezen! Vooral die eerste: wie kent Sex and the City nou niet? Wel een grappig verhaal!

      BeantwoordenVerwijderen
    8. Hey!
      Leuk stukje heb je geschreven.
      En als je nog veel aan die ene tas denkt zou ik deze gewoon ophalen.
      Ik heb deze week gewerkt in het kdv. Verder paasinkopen gedaan.
      Jammer genoeg niks bijzonders dus.

      Liefs Stefanie.http://colorfullbeauty.blogspot.com

      BeantwoordenVerwijderen
    9. leuk om te lezen! ik vind je blog leuk! it looks cute

      BeantwoordenVerwijderen
    10. Leuk!!
      Ik ga je volgen!! volg je terug??

      liefs, Anne http://annenailart.blogspot.com

      BeantwoordenVerwijderen
    11. haha leuke post!
      Ik volg je!

      Liefs xx

      www.liveyourpreciouslife.blogspot.com

      BeantwoordenVerwijderen
    12. Mijn man Wim Schaefers vertraagde met de liefde van mijn leven na een enorm gevecht. Hij zei dat het voorbij was tussen ons en dat hij me nooit meer terug zou nemen nadat ik verschillende dingen met hem had gestopt. Ik realiseerde me eerst dat hij de liefde van mijn leven was nadat ik hem verloor.
      Ik wil hem terug, maar ik wil hem ook niet nog een keer pijn doen. Ik weet niet zeker hoe ik hem zelfs terug kan krijgen, het lijkt erop dat hij zijn leven voortzet. jaren van afscheiding, liet ze achter, ze getuigde dat een spirituele genezer, Osagiede genaamd, voor haar een betovering luncht. Ik stuur ook een e-mail naar Dr. Osagiede om me te helpen mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, ik leg al mijn huwelijksproblemen aan hem uit en Dr.osagiede beloofde me mijn ex-man terug te geven binnen twee dagen na het spellen van gebed en opgeofferd om de liefde te charmeren, probeerde ik, ik voorzag in alle liefdesspreukartikelen en materialen die van mij nodig waren, er werd mij gezegd middernachtgebed uit te voeren. Twee dagen na het eerste gebed was ik verrast dat het precies was zoals Dr. Osagiede me beloofde dat mijn ex me op een mobiele telefoon zou bellen om me te verontschuldigen, mijn man Aslund belde me op met een onbekend nummer, hij vraagt ​​om excuses en maakt een afspraak om af te spreken. we zagen elkaar vaak in dezelfde week, liefde betovering werd voor mij gelanceerd in de Dr. Osagiede Tempel alles werd voor mij gedaan, het werkt naar mijn beste. Ik ben vandaag blij dat we als gezin gelukkig samenleven. ik ben dankbaar. dankzij deze geweldige man Osagiede. Aanvankelijk had ik de angst voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt naar mijn beste. Ik weet zeker dat dit ook voor jou werkt om verloren liefdesrelaties met je partner te herstellen. email dr osagiede op zijn persoonlijke email op: doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp op +2349014523836

      BeantwoordenVerwijderen