Pagina's

16 feb. 2012

Knappe mannen die jij niet knap vindt

Zo, ik ben weer uit mijn diepe dal gekomen, want Valentijn is gelukkig weer voorbij. Om nog even de nasleep van een trieste 14 februari te doorbreken, ga ik mijn frustratie uiten op het manvolk. En dan vooral op mannen die door iedereen als ‘knap’ worden omschreven, maar bij wie ik die knapheid niet echt kan terugvinden.1. David Beckham
David Beckham verschijnt in vol ornaat op mijn beeldscherm. Hij poseert in een ´uitdagende’ houding om het boxershort uit zijn H&M-lijn aan te prijzen. En ik weet niet hoe snel ik weg moet klikken. Omdat: 1. die reclame als irritante pop-up blijft hangen, 2. ik geen boxershort nodig heb en 3. omdat Beckham mij niet lang geboeid houdt.


2. Bradley Cooper
Deze acteur heeft de Knapste Man Verkiezing van 2011 gewonnen... Alleen zou ik dus nooit op hem gestemd hebben. Geef mij maar Orlando of zo. Hij kijkt nu heel vriendelijk, maar hij kan ook heel fout kijken (zoek maar naar meer foto's). Nu weet ik ook wel dat je mensen niet op hun uiterlijk moet beoordelen hoor, Bradley is vast héél aardig.

3. Tom Cruise
De man kan nog zo intens kijken, mij doet ie niet zo veel. Hij lijkt zo plastic, nep, net een Ken (van Barbie). Nu moet ik ook zeggen: het ligt ook wel aan z’n kapsel hoor. Zijn haar is nogal overdreven in de kleur 'zo lijkt het net alsof ik niet grijs word' geverfd, wat hem nog meer op een pop doet lijken. Dat is mijn mening, je hoeft het er niet mee eens te zijn want Tom kent genoeg Wannabe Miss Cruise(s) ;)Nu denk je vast: ‘Hoe kun je die lekkere hunks nou niet knap vinden!’. Maar er zijn vast ook wel mannen die door velen als knap worden gezien, maar die jij totáál niet ziet zitten. Wie zijn dat?

Bron beeld: 1, 2, 3

13 opmerkingen:

 1. Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Alleen Bradley Cooper vind ik wel okee, maar dat heeft denk ik vooral te maken met zijn intense ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!

  Allereerst vind ik David Beckham wel leuk, behalve zijn tatoeages, die spreken mij persoonlijk minder aan. Bradley Cooper heeft wel super mooie puppy oogjes verder doet 'ie me niks. En Tom Cruise mag iemand anders hebben :)

  Thanks for posting on my blog! Sorry voor 't verwijderen xD

  xxxxx je supertruperBffe ; broodjemarian.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk berichtje, ik begrijp je volledig!

  En nog bedankt he, voor je lieve reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeeeeej, je post weer volop! Leuk! Mijn vriendinnen vinden Ed Westwick helemaal gewéldig, ik snap het niet hoor.. Sure, hij is knapper dan de gemiddelde man (?), maar ik vind hem altijd een beetje too intense eye-contact maken haha.. Ach ja, smaken verschillen. Ian Somerhalder is pas leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zijn zat mannen waarvan ik weet dat ze knap zijn, maar ik heb er niks mee. Zoals Johnny Depp. Iedereen verklaart me voor gek, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan zo snel niet iemand bedenken. Ik ben helemaalwel van Robert Pattinson, terwijl heel veel meisjes hem nou ook niet echt knap vinden:(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die mannen ook niet knap! Johnny Depp vind ik ook niet knap!
  Ik val echt voor van die 'schattige' mannen, met een lieve uitstraling, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het helemaal met je eens, net als ik Robert Pattinson en Johnny Depp niet knap vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, de manier hoe jij Tom Cruise beschrijft vind ik echt leuk. En... je hebt helemaal gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hehe, dat heb ik bij bijna alle mannen die iedereen knap vindt :P Maar zeker die Bradley Cooper! Had nog nooit van de man gehoord, maar dit vind ik niet echt appetijtelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze alle 3 ook niets..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaa, dat heb ik ook bij alledrie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ben het met je eens, vind alledrie de mannen ook niet echt knap... Iig niet bijzonder ofzo

  BeantwoordenVerwijderen